Vores univers

Vores univers

Vi har det jo godt

Vi lever et "lille liv" som jeg kalder det - ikke negativt - vi lever bare ikke i nogen form for storhed eller særlig stråleglans, det behøver vi heller ikke. Vi har det nemlig godt :o) Et lille liv er ikke lige med et stille liv.
Der er plads til mennesker og dyr, til at udfolde sig og nyde livet.
Vi lever et liv omgivet af vores dejlige dyr, og kedeligt bliver det aldrig. En tidligere gadehund fra Bosnien, nogle Maine Coon katte fra min meget begrænsede tid som opdrætter og så de tilløbne arter som ikke var med i planerne. Men dyr i nød hjælper man - og det medfører også ansvar for deres videre liv.

Mor med tush

MenneskerOprettet af demicoons.dk 18 maj, 2017 12:25:23

Min elskede datter gav mig et gavekort – et gavekort til en tatovering. JA – jeg blev lidt overrasket, men absolut positivt. Nu er min tid som vårhare udløbet, men det skal nu ikke forhindre mig i at få stillet min nysgerrighed hvad angår at få en tattoo. Jeg har kun ét problem – HVAD skal motivet være?

Jeg har besluttet mig 3 gange nu! 3 forskellige emner som selvfølgelig ikke kan flettes sammen i en sammenhæng. Det ville bare vise hvor ubeslutsom jeg er – og det behøver jeg ikke reklamere med uden på kroppen, det kan blive inden i hovedet J

Det er ikke afhængigt af om det er noget andre også har, det handler om, at hvis jeg skal have billede på kroppen, så skal det være noget der betyder noget for mig. Og jeg har 3 hovedtemaer i mit liv – min datter, mine dyr og løver. Vælger jeg noget med dyr føler jeg at jeg svigter min datter og omvendt – kvinde tag dig nu sammen, dyrene og datteren er nok ligeglade med om de ”får lov” at pryde din krop – det ender nok med en flodhest der danser ballet.

Blog Image