Vores univers

Vores univers

Vi har det jo godt

Vi lever et "lille liv" som jeg kalder det - ikke negativt - vi lever bare ikke i nogen form for storhed eller særlig stråleglans, det behøver vi heller ikke. Vi har det nemlig godt :o) Et lille liv er ikke lige med et stille liv.
Der er plads til mennesker og dyr, til at udfolde sig og nyde livet.
Vi lever et liv omgivet af vores dejlige dyr, og kedeligt bliver det aldrig. En tidligere gadehund fra Bosnien, nogle Maine Coon katte fra min meget begrænsede tid som opdrætter og så de tilløbne arter som ikke var med i planerne. Men dyr i nød hjælper man - og det medfører også ansvar for deres videre liv.

Single og hvad så?

MenneskerOprettet af demicoons.dk 14 mar, 2017 11:58:02

På min arbejdsplads er jeg den eneste der ikke er gift eller i et parforhold. Det er lidt en udfordring for nogle af mine kolleger at forstå, at jeg ikke er på jagt efter den eneste ene efter min skilsmisse for 8 år siden, og faktisk har fundet ro og balance i dét kun at være mig. Men jeg er så mageligt anlagt, at jeg ikke længere gider at skulle indrette mit liv efter en anden person og at jeg i hverdagen kan gøre som jeg vil. Min frihed og selvstændighed er blevet mig mere dyrebar end at nogen eventuelt kunne elske mig.

For tiden lever jeg sammen med min voksne datter der er under uddannelse, men dagen hvor hun flytter hjemme fra kommer også nærmere, det er jeg godt klar over. Som mor synes jeg det er svært at tænke på, men hun skal ud og leve sit eget liv og have sin frihed. Det er naturens orden og det skal være sådan. Som person er jeg ikke bange for at blive alene med mig selv i husholdningen, det har jeg prøvet før og det er ikke farligt smiley

Da jeg blev alene igen, var det som at starte forfra på alle de områder hvor jeg før havde været selvstændig. I min optik havde jeg givet slip på alt for mange ting og bare ladet andre tage over. Følgerne mærker jeg stadig lidt til, og det sker ikke igen. Min tillid til at andre kan hjælpe mig er generelt blevet meget lille. Der er et fåtal af mennesker jeg har tillid til, de kan tælles på én hånd.

Jeg har været for naiv og troet på nogle forkerte mennesker. Det handler om, at jeg var optaget af at være i et forhold, at være ”som alle andre” og jeg derfor ikke ville se misforholdene omkring mig. Det koster så i den sidste ende. I dag er jeg klar over at jeg bare ikke egner mig til et forhold, en partner ville ikke få et ben til jorden og jeg vil ikke være villig til at slippe kontrollen over mit eget liv mere. Det er jo forprogrammeret til at gå galt smiley

Og så er vi tilbage ved min store kærlighed til dyr – de er rene i sjæl og sind og bare dejlige at være sammen med.