Vores univers

Vores univers

Vi har det jo godt

Vi lever et "lille liv" som jeg kalder det - ikke negativt - vi lever bare ikke i nogen form for storhed eller særlig stråleglans, det behøver vi heller ikke. Vi har det nemlig godt :o) Et lille liv er ikke lige med et stille liv.
Der er plads til mennesker og dyr, til at udfolde sig og nyde livet.
Vi lever et liv omgivet af vores dejlige dyr, og kedeligt bliver det aldrig. En tidligere gadehund fra Bosnien, nogle Maine Coon katte fra min meget begrænsede tid som opdrætter og så de tilløbne arter som ikke var med i planerne. Men dyr i nød hjælper man - og det medfører også ansvar for deres videre liv.

Skt. Hans

Alt det andetOprettet af demicoons.dk 23 jun, 2017 11:15:02

Så blev det Skt. Hans og heksene flyver til Bloksbjerg. Det kunne nu være sjovt at kunne sætte sig på sin kost og flyve til en stor fest med pigerne på et bjerg. Jeg synes ikke vi skal brænde heksene af eller alt det dér pjat, det er en grim ting.

Som barn boede jeg i nærheden af en brandstation der hvert år afholdt Skt. Hans med et stort bål. Heksen kom via en wire flyvende ind i bålet, og hvert år var det vores nabokone der leverede noget aflagt tøj til heksen. Jeg var så ked af det, for jeg kunne rigtig godt li’ vores nabokone og jeg syntes det var synd at brænde hendes tøj. Der var et par år hvor min mor ikke lige vidste hvad ben hun skulle stå på, når jeg med tårer i øjnene stod og så naboens aflagte tøj futte af på bålet.

Faktisk er Skt. Hans sommerudgaven af jul – sommersolhverv/vintersolhverv der er ældre end kristendommen. Vi hedninge, der ikke har så meget i sinde med kirken og dens udlægning af tro, kan nøjes med bålet som et festligt indslag, sange, musik og dans. Oprindeligt blev der ikke brændt hekse af til midsommer – det kunne man heller ikke – de var jo fløjet til Bloksbjerg smiley

I aften tror jeg den sorte kat og jeg flyver os en tur til Bloksbjerg i Harzen på vores kost, og da det er weekend, snupper vi en overnatning med. Så kommer vi hjem om et par dage og leger med enhjørninge, feer, trolde og alle de dejlige små væsener omkring os smiley

Billedresultat for hekse sort kat