Vores univers

Vores univers

Vi har det jo godt

Vi lever et "lille liv" som jeg kalder det - ikke negativt - vi lever bare ikke i nogen form for storhed eller særlig stråleglans, det behøver vi heller ikke. Vi har det nemlig godt :o) Et lille liv er ikke lige med et stille liv.
Der er plads til mennesker og dyr, til at udfolde sig og nyde livet.
Vi lever et liv omgivet af vores dejlige dyr, og kedeligt bliver det aldrig. En tidligere gadehund fra Bosnien, nogle Maine Coon katte fra min meget begrænsede tid som opdrætter og så de tilløbne arter som ikke var med i planerne. Men dyr i nød hjælper man - og det medfører også ansvar for deres videre liv.

Mor med tush

MenneskerOprettet af demicoons.dk 18 maj, 2017 12:25:23

Min elskede datter gav mig et gavekort – et gavekort til en tatovering. JA – jeg blev lidt overrasket, men absolut positivt. Nu er min tid som vårhare udløbet, men det skal nu ikke forhindre mig i at få stillet min nysgerrighed hvad angår at få en tattoo. Jeg har kun ét problem – HVAD skal motivet være?

Jeg har besluttet mig 3 gange nu! 3 forskellige emner som selvfølgelig ikke kan flettes sammen i en sammenhæng. Det ville bare vise hvor ubeslutsom jeg er – og det behøver jeg ikke reklamere med uden på kroppen, det kan blive inden i hovedet J

Det er ikke afhængigt af om det er noget andre også har, det handler om, at hvis jeg skal have billede på kroppen, så skal det være noget der betyder noget for mig. Og jeg har 3 hovedtemaer i mit liv – min datter, mine dyr og løver. Vælger jeg noget med dyr føler jeg at jeg svigter min datter og omvendt – kvinde tag dig nu sammen, dyrene og datteren er nok ligeglade med om de ”får lov” at pryde din krop – det ender nok med en flodhest der danser ballet.

Blog Image

Single og hvad så?

MenneskerOprettet af demicoons.dk 14 mar, 2017 11:58:02

På min arbejdsplads er jeg den eneste der ikke er gift eller i et parforhold. Det er lidt en udfordring for nogle af mine kolleger at forstå, at jeg ikke er på jagt efter den eneste ene efter min skilsmisse for 8 år siden, og faktisk har fundet ro og balance i dét kun at være mig. Men jeg er så mageligt anlagt, at jeg ikke længere gider at skulle indrette mit liv efter en anden person og at jeg i hverdagen kan gøre som jeg vil. Min frihed og selvstændighed er blevet mig mere dyrebar end at nogen eventuelt kunne elske mig.

For tiden lever jeg sammen med min voksne datter der er under uddannelse, men dagen hvor hun flytter hjemme fra kommer også nærmere, det er jeg godt klar over. Som mor synes jeg det er svært at tænke på, men hun skal ud og leve sit eget liv og have sin frihed. Det er naturens orden og det skal være sådan. Som person er jeg ikke bange for at blive alene med mig selv i husholdningen, det har jeg prøvet før og det er ikke farligt smiley

Da jeg blev alene igen, var det som at starte forfra på alle de områder hvor jeg før havde været selvstændig. I min optik havde jeg givet slip på alt for mange ting og bare ladet andre tage over. Følgerne mærker jeg stadig lidt til, og det sker ikke igen. Min tillid til at andre kan hjælpe mig er generelt blevet meget lille. Der er et fåtal af mennesker jeg har tillid til, de kan tælles på én hånd.

Jeg har været for naiv og troet på nogle forkerte mennesker. Det handler om, at jeg var optaget af at være i et forhold, at være ”som alle andre” og jeg derfor ikke ville se misforholdene omkring mig. Det koster så i den sidste ende. I dag er jeg klar over at jeg bare ikke egner mig til et forhold, en partner ville ikke få et ben til jorden og jeg vil ikke være villig til at slippe kontrollen over mit eget liv mere. Det er jo forprogrammeret til at gå galt smiley

Og så er vi tilbage ved min store kærlighed til dyr – de er rene i sjæl og sind og bare dejlige at være sammen med.Godt nytår 2017

MenneskerOprettet af demicoons.dk 10 jan, 2017 11:21:03

Godt nytår!

Ja det skal jeg love for! Der blev da skudt nytår ind fra midt i december til langt ind i den første uge af januar. Og mange af dem der gerne vil skyde krudt af, mener det er deres ret – for det er jo kun den ene dag om året??? Undskyld, men at hævde sin ”ret” den ene dag om året ved at skyde langt ud over de tilladte dage, virker usammenhængende på mig. Men måske har de evige brag forvirret dem.

Jeg er hundeejer, og en af de personer som fyrværkeriaffyrerne mener bare skal klappe i, for ”alle hunde skider på fortovene 365 dage om året og ingen samler op efter dem”. Det var også en af argumenterne jeg læste i år for at der skal fyres fyrværkeri af ”den ene aften om året”, da nogle vovede at lufte deres mening om, at der burde tages mere hensyn til både dyr og krudtforskrækkede mennesker. Hundeejere kan bare klappe i og lære deres hund ikke at være bange for fyrværkeri. Det tror jeg faktisk rigtig mange hundeejere prøver på – for nogen lykkes det, for andre ikke. Og vi er ikke alle tilhængere af at fylde vores hund med piller fordi andre ikke kan tage hensyn.

Der må være plads til alle. Jeg forstår ikke at folk gider fyre raketter og kanonslag af - det er for mig det samme som at stå på gaden og sætte ild til sine pengesedler. Men det må folk jo selv om – for min skyld gerne. Fyrværkerisæsonen var i 2016 27.december til 1.januar 2017 – altså de dage må alle brænde penge af og se dem gå op i røg. Det accepterer jeg gerne, og jeg skal gerne være om min hund når der lyder brag hun absolut ikke kan fordrage og derfor søger tryghed hos mig. Jeg ynker hende ikke, men bevarer roen og fortæller at der ikke sker noget.

Det er de dage ud over perioden jeg er irriteret over, de dage hvor nogen åbenbart tror min hund i ro og mag skal ud og skide på fortovene mens jeg står og hepper på hende og ikke gider samle op. Til sidst nægtede hun simpelthen at gå med ud når hun skulle luftes – der blev skudt lystigt ind i januar også, og det var ikke rimeligt. Vi bor i et område hvor politiet ikke synes de behøver gøre noget mod de der affyringsgale idioter – ja det kalder jeg dem – og det er da trist at vi ikke kan regne med dem når der nu er lovhjemmel til at gøre noget ved det, men det er jo også et luksusproblem.

Det skal lige pointeres, at min hund IKKE får lov at lægge sine efterladenskaber på fortove eller andre steder uden vi selv rydder op efter hende. Men jeg er godt klar over at der er hundeejere der trænger til en opsang omkring at fjerne deres hundes klatter fra omgivelserne – andre mennesker kan ikke være tjent med at skulle jokke rundt i dem, det vil jeg heller ikke. Desuden er det oftest hundene der bliver klaget over og ikke deres uopdragne ejere.

Vi har alle pligt til at vise hensyn og give plads til hinanden – vi har dog også alle ret til at være her, så at ønske en balance er vel ikke for meget?smiley