Florentines

Florentines

Hvad laver jeg her?

Jeg er så fuld af tanker, og vil gerne lukke dem ud et eller andet sted. Min omgangskreds er så begrænset at man tror det er løgn, så alt bliver inde i hovedet i stedet for at blive "snakket ud". Det er lidt en tilstand af at leve i sin egen verden ved siden af hverdagslivet. Jeg tror mange har det sådan......

Moods

Alle de mange tankerPosted by Dorte Mon, April 30, 2018 12:38:33

Hold da op, jeg kan stadig blive overrasket over mig selv – og desværre er det en oplevelse jeg har med jævne mellemrum, og jeg bliver åbenbart ikke klogere 
Når den indre bitch overtager humøret og snakketøjet, og uden forvarsel bare lige skal gøre opmærksom på sin tilstedeværelse, og gøre livet en anelse mere ”op ad bakke” for mig…..


Forleden var jeg til en brand hyggelig aften med to gode veninder, vi kender hinanden gennem 30 år, så det er et trygt forum bare at være sig selv i. Vi spiller spil en gang om måneden, og det går ikke altid stille for sig. Denne gang var tonen hård og nådesløs – fra min side – hvad fanden tænker jeg på? Det er to mennesker jeg holder utroligt meget af og ikke kunne tænke mig at være foruden. Vi skal desuden være gamle sammen og leve i oldekolle og protestere mod plejehjem osv. Ja, vores fremtid har vi sikret.

Dér sad jeg så, overtaget af et brokkehovede af en dum madam, der ind imellem lige skulle komme med dumme bemærkninger. Heldigvis er pigerne ret så vakse, så jeg får jo tilbage med samme mønt, men uartighederne kom fra min side.


Normalt har jeg et rimeligt humør, og spilaftenerne sammen med pigerne plejer at være underholdende og med masser af grin og rødvin. Det var denne også, men da jeg kom hjem tænkte jeg godt nok, at det havde føltes underligt den aften, fordi mit humør havde været så svingende – også til min egen overraskelse.

Måske er jeg bare ved at blive lidt sindssyg og skizofren, eller også er det ånderne der har overtaget styringen. Men måske er det også bare overgangsalderen med sine vekslende oplevelser der har leveret nyt krydderi til livet……  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.