Florentines

Florentines

Hvad laver jeg her?

Jeg er så fuld af tanker, og vil gerne lukke dem ud et eller andet sted. Min omgangskreds er så begrænset at man tror det er løgn, så alt bliver inde i hovedet i stedet for at blive "snakket ud". Det er lidt en tilstand af at leve i sin egen verden ved siden af hverdagslivet. Jeg tror mange har det sådan......

Når ondskab praktiseres

Alle de mange tankerPosted by Dorte Tue, January 30, 2018 12:04:02

For tiden får jeg opslag om en hund der er fundet i udlandet og som har overlevet i 2 uger med alle 4 ben og ørerne delvist skåret af!

Hvad fanden er der galt med folk? Det stakkels dyr må have levet i et smertehelvede, ude af stand til at hjælpe sig selv. Den havde fået mad og vand, så intensionen var ikke at slå den ihjel.

Den stakkels hund fik hjælp af dyrevenner og fjernet fra de grusomme idioter, som jeg tillader mig at kalde sådanne individer.

Der må være noget der er fabrikeret forkert hos sådanne mennesker, for hvad kan dog være formålet med at plage og pine et uskyldigt væsen på den måde? Jeg ved godt at der mange steder i verden er mennesker lever under kummerlige forhold og ikke behandles anstændigt. Og jeg forstår også at det i sådanne tilfælde handler mere om overlevelse end kæledyr, fuldt forståeligt. Men hvorfor afreagere på dyrene?

Ja det handler vel om magt, hævde sig over for et væsen der ikke kan forsvare sig. Og det var ikke i et land med krig og nød det foregik!

Som mennesker tror vi at vi er så suveræne – ja endda intelligente. Men i min verden er det stik modsat – vi er det mest uintelligente væsen af alle levende arter. Alle andre arter formår at tilpasse sig – bare ikke os. Vi ødelægger og indtager områder, hvor vi måske ville have mere ud af at samarbejde i stedet for at ”regere”. Og så handler vi efter devisen at den mere kloge narrer den mindre kloge – startende på regeringsplan.

Etik og empati er ikke begreber der praktiseres så voldsomt meget i velfærdssamfundet. Jeg er ikke imod udvikling, men jeg er imod onde hensigter.Mor bliver vred smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.