Florentines

Florentines

Hvad laver jeg her?

Jeg er så fuld af tanker, og vil gerne lukke dem ud et eller andet sted. Min omgangskreds er så begrænset at man tror det er løgn, så alt bliver inde i hovedet i stedet for at blive "snakket ud". Det er lidt en tilstand af at leve i sin egen verden ved siden af hverdagslivet. Jeg tror mange har det sådan......

Afslutningen

LivetPosted by Dorte Thu, February 15, 2018 11:38:43
Ak ja, i disse dage er der mange der snakker om Prins Henrik, der i en alder af 83 år gik bort. Det er altid trist når et menneske dør, og det er hårdt for alle familier, når vi skal tage afsked med vores kære.

Prins Henriks død var ikke tragisk eller voldsom. Der blev meldt ud at han sov stille ind med sine nærmeste omkring sig. En fin død efter at have været alvorligt syg og nået en høj alder.

Den største del af Danmarks befolkning ved hvem Prins Henrik var. Nu er hans liv slut og lad ham nu få fred. Om man nu syntes om manden eller ej, er det faktisk tilladt at holde sin mund og lade hans pårørende have deres sorg i fred. Det er rørende at så mange mennesker lægger blomster, skriver kondolencer og viser deres respekt. Alt foregår i fred og ro.

En enkelt krakilsk madam skulle ud og skælde danskerne ud for at være dobbeltmoralske, det må hun jo gerne synes, men det behøver ikke være en overskrift i dagspressen dagen efter manden er død. Det er også en politiker, og hun kan da kigge indad i egne rækker hvis hun er så opsat på at luge ud i dobbeltmoral.

"Der er en tid til at tale og en tid til at ti' ".


  • Comments(0)//florentines.demicoons.dk/#post3