Florentines

Florentines

Hvad laver jeg her?

Jeg er så fuld af tanker, og vil gerne lukke dem ud et eller andet sted. Min omgangskreds er så begrænset at man tror det er løgn, så alt bliver inde i hovedet i stedet for at blive "snakket ud". Det er lidt en tilstand af at leve i sin egen verden ved siden af hverdagslivet. Jeg tror mange har det sådan......

Min verden er turkis og fuld af løver!

Alle de mange tankerPosted by Dorte Thu, January 18, 2018 13:12:23

Det er måske ikke helt sandt – men jeg er vild med farven turkis og turkiser (sten). Løven er mit favoritdyr – stolt og majestætisk som den er. Derfor har jeg katte (de er ikke turkis) og en større hund. Det er det nærmeste jeg kommer mine løver, de lever frit og vildt i Afrika og det er der de skal være.

Til nød kan de være i store anlæg som Givskud, men det er absolut en nødløsning – for os der gerne vil se og opleve løverne - og for løverne for at overleve som art, da skydegale rigmænd jo gerne dræber levende væsner for sjov og er ligeglade med bestanden.

Jeg ville ELSKE at komme ned og se de store majestætiske dyr i deres omgivelser. Det er en stor drøm. En anden drøm er at være med til at beskytte og bevare disse dyr. Jeg støtter dyreorganisationer når jeg kan og giver også mit månedlige bidrag, men det virker så simpelt.

At stå i løvernes vinterbolig i Givskud i det øjeblik en fuldvoksen hanløve sætter i at brøle til andre løver der var udendørs, det var en enorm oplevelse. Man hører ikke bare brølet, man mærker det i hele kroppen. Det var så flot! Jeg glemmer det aldrig.

Min holdning er at alle vilde dyr hører hjemme i deres naturlige omgivelser og ikke i bure. De skal ikke dresseres eller ”knækkes” for at passe til os – vi skal respektere dem, forstå dem og tilpasse os. Vi trænger oftest ind på deres områder og breder os og forårsager død og ødelæggelse, uden konsekvenser for os – men for dyrene. Mennesket er det mest modbydelige rovdyr – og det eneste rovdyr der dræber for sjov – endda sine egne. (Uha – det var et sidespring)smiley

De domesticerede hunde og katte vi holder os er ok, de vil ikke kunne klare sig i fri natur, og er jo også noget vi har skabt – så må vi tage ansvaret og sørge godt for dem. Det gælder nok mest hundene – kattene skulle såmænd nok klare sig, de har stadig mange af deres instinkter og overlevelses evner bevaret.


Bite me smiley

Billedresultat for lion


  • Comments(0)//florentines.demicoons.dk/#post1